"Als je iets wilt, spant de hele wereld samen om je daarbij te helpen."
Samen zijn

Wat andere zorgprofessionals zeggen over Zuiver Ondernemen

 ELLEN GELEIJNSE - INTEGRALE PSYCHOLOGIE

Door de samenwerking met Christel van Zuiver Ondernemen durf ik nu voor mezelf te beginnen. Ik ben minder aan het denken - ik ga me nu maar overgeven aan hoe het is. Ik droom weer en daar word ik blij en vrij van. Ik doe het nu op mijn manier en als ik hierin geloof dan kom ik vast verder. Ik geloof nu dat de sky the limit is. Christel is wel op een bijna onopmerkbare manier kritisch en direct, maar dit is niet vervelend. Ze benoemt wat ze ziet en dat helpt me verder. De manier waarop Christel het doet is heel relaxt. Je hebt niet door dat je keihard aan het werk bent, maar het brengt wel heel veel.

Wat maakt zorgprofessional Ellen Geleijnse uniek?

 Christel zegt: Ellen Geleijnse is een oprechte psychologe die mensen in hun kracht zet en kijkt naar alle aspecten van het leven. Met haar frisse integrale blik ondersteunt zij mensen die zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen. Door haar spontane en open houding verdwijnt de schroom om naar een psycholoog te gaan. Ik ben dankbaar voor de verbindende samenwerking met Ellen en dankbaar dat ik haar mag ondersteunen bij de grote stappen die zij zelf zet om als zelfstandig psychologe te gaan ondernemen.  


 

 NARD KEUTEN - ENERGETISCH THERAPEUT EN LERAAR OER-RITME

Door de samenwerking met Christel ben ik meer mijn eigen waarden gaan zien. Ik durfde al alles, maar het wordt nu veel helderder dat ik mezelf kleiner maak dan dat ik ben en dan wat ik andere breng.

Christel zet me weer in mijn kracht die ik zelf vaak niet zie of vergeet. Mijn blinde vlek is nu zichtbaar. Ik zie dat ik nu zoveel meer doe dan ik altijd dacht. Het voelt heerlijk! Ik raad mijn collega zorgprofessionals die zo veel kunnen en het gevoel hebben niet gezien te worden aan om een sessie te plannen met Christel. Ze zal je opvijzelen.

Wat maakt zorgprofessional Nard Keuten uniek?

 Christel zegt: Tijdens mijn eigen weg van herstel heb ik Nard als een dienend zuiver persoon ontmoet. Hij heeft mij geholpen om mijn drie oer-ritmes weer met elkaar in balans te brengen. Hij heeft een blik vol met behandelwijze die hij waar gewenst inzet. Vervolgens heeft hij mij geleerd hoe ik dit zelf kan doen. Onwerkelijk en groots hoe Nard mensen met chronische en complexe klachten helpt. Hij heeft zelf nog niet door hoe impactvol zijn werk is.


 

 JACQUELINE ROEPKE - COACH STRESSREDUCTIE

Christel is een kei in analyseren en kan als geen ander overstijgend denken. Zij geeft woorden aan wat niet gezegd wordt. Waar anderen alleen de bomen zien, ziet Christel het bos. In no time ziet zij mogelijkheden voor samenwerking met andere partners. Christel heeft een uitzonderlijk talent. Daarnaast is zij als mens ook nog eens heel fijn, oprecht en zuiver. 

Wat maakt zorgprofessional Jacqueline Roepke uniek?

 Christel zegt: Jacqueline is een sprankelende vrouw die zich zelf blijft ontplooien en met haar eigen(wijze) inzichten vrouwen helpt met hoe ze vanuit ontspanning en plezier alle ballen in de lucht kunnen houden. Door de combinatie van:

  • haar jarenlange ervaring als HR adviseur
  • haar eigen ervaringe om uit een burn-out te komen 
  • haar rol als moeder van twee kinderen
  • en haar ambities als zorgondernemer

kan ze vrouwen en organisaties heel goed helpen om gezond te blijven. Zowel financieel als sociaal. Mooi hoe zij naar haar hart luistert.

 


 

Wij zoeken versterking

Lopende projecten waar Zuiver Ondernemen in beweging is en versterking zoeken. 

 

Op het gezondheidscentrum Zorg de Keizer te Venray werken zelfstandige zorgprofessionals samen om mensen de keizerlijke zorg te bieden die ze verdienen. 

Holistisch l Samenwerken l Gelijkwaardig l Pragmatisch

Zorg de Keizer is het gezondheidscentrum in Venray waar mensen terecht kunnen voor hun lichamelijke en psychische gezondheid. Hun zorgverlening helpt bij herstel en voorkoming van gezondheidsklachten. Alle zorgprofessionals werken samen onder één dak en gaan uit van het totaalprincipe: jij bent één geheel. Reguliere en complementaire behandelmethoden vullen elkaar aan. Zij geloven dat ze samen meer bereiken dan alleen. Zij helpen zowel mensen particulier als mensen uit het bedrijfsleven.

Wil jij zo werken? Kom Zorg de Keizer versterken. Je brengt als zelfstandige zorgprofessional, jouw specialisme in. Zo kunnen we samen holistische zorg bieden.

Ja, ik wil zo werken

Maak een afspraak met Christel. In een persoonlijk gesprek maken we helder hoe én waarin jij kunt excelleren op Zorg de Keizer. Ook jij hebt de mogelijkheid om met je eigen praktijkruimte te vestigen op Zorg de Keizer.