"De wijsheid zit in jezelf."
Ontmoeten

Routebeschrijving 'Ontmoetingsplek met Christel '

De ‘Ontmoetingsplek’ ligt op het multidisciplinair gezondheidscentrum Zorg de Keizer. Als je aankomt rijden op het complex ligt de ‘Ontmoetingsplek’ rechts vooraan, op de begane grond bij het bord 'Psychologie'. Het adres is Keizersveld 9, 5803 AM te Venray. 

Vanuit de richting Venray: 

Via de Maasheseweg (N551) richting bedrijventerrein Keizersveld.
Verlaat de Maasheseweg (N551) bij de stoplichten en sla rechts af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en blijf Keizersveld volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.

Vanuit zuidelijke richting Horst/Venlo: 

Via de A73 richting Venray. U verlaat de A73 bij verkeersknooppunt (8) Venray-Noord in de richting van Venray-Noord, Keizersveld en vervolgt uw route op de Maasheseweg (N551). Volg deze weg voor 2,1 km. Verlaat nu de Maasheseweg (N551) en sla links af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en blijf Keizersveld volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.

Vanuit noordelijke richting Boxmeer/Nijmegen: 

Via de A73 richting Venray. U verlaat de A73 bij verkeersknooppunt (8) Venray-Noord in de richting van Venray-Noord, Keizersveld en vervolgt uw route links af de Metaalweg op. Volg deze weg 114 m. Sla bij de stoplichten rechts af de Maasheseweg (N551) in. Volg deze weg voor 2,1 km. Verlaat nu de Maasheseweg (N551) en sla links af het Keizersveld in. Sla na 177 meter schuin links af en Keizersveld blijven volgen. Na 50 meter vindt u Gezondheidscentrum Zorg de Keizer aan de rechter zijde van Keizersveld.