"Alleen kom je ver, samen bereik je meer"
Samenwerken

Voor wie is Zuiver Ondernemen de oplossing?

Zuiver Ondernemen is er voor professionals in de gezondheidszorg zoals jij, die ondernemend zijn, goed voor zichzelf willen zorgen en willen samenwerken.

Het is voor professionals die ooit voor de gezondheidszorg hebben gekozen omdat ze betekenisvol werk willen doen. Die goed voor zichzelf willen zorgen om daarmee mensen nog beter te kunnen helpen. Voor diegene "die zelfstandige zorgondernemer willen worden of reeds zelfstandige zorgondernemer zijn.

Voor diegenen die het niet (meer) alleen willen doen. Voor diegenen die het lastig vinden om zichzelf echt te laten zien en voor diegenen die het gevoel hebben dat ze in cirkels draaien en niet weten hoe ze hieruit kunnen komen.

Ben je nieuwsgierig naar de ontelbare mogelijkheden die er voor jou zijn?

Nieuwe mogelijkheden zien en dan stappen zetten vraagt moed. Je hoeft het niet alleen te doen.

Regelmatig organiseert Christel samen met gezondheidscentrum Zorg de Keizer bijeenkomsten om samen met andere zorgprofessionals de antwoorden te vinden waar je naar zoekt. Hiermee willen ze jou als zorgprofessional helpen buiten begane paden te wandelen. Dat je energie en tijd mag hebben voor mensen. Dat je vanuit jouw idealen mag werken en dat je samen met andere zorgprofessionals mensen kunt helpen op alle facetten van hun leven. Hierbij is het doel dat mensen zelf de regie nemen over hun gezondheid gaan nemen. Christel is hier zelf zo bedreven in door haar eigen ervaring en de worsteling die ze bij zorgprofessionals heeft ervaren.

Ja, ik wil Mogelijkheden met Moed