"Alleen kom je ver, samen bereik je meer"
Samenwerken

Wat mag je verwachten?

De weg van je eigen pad bewandelen als zuivere zorgondernemer zal niet lineair zijn. Je doet namelijk niet langer wat je altijd deed, want dan krijg je wat je altijd al kreeg.

Als je onderweg gaat, ga je ontdekken welk pad jou van A naar B brengt, waarbij je de ruimte hebt om het op jouw manier te doen en waarbij je het niet (meer) alleen hoeft te doen.

Wat kom je onderweg tegen?

blauw vinkje.fw Je ontmoet mensen die met je meedenken en die elkaar aanmoedigen. Een positieve instelling die energie geeft. Vanuit gelijkwaardigheid de diepte in. Ieder met zijn eigen onderneming, maar toch samen.

blauw vinkje.fw Geen ellenlang overleg, maar creatieve sessies gefaciliteerd door Christel. Ze reikt mogelijkheden aan en enthousiasmeert.

blauw vinkje.fw Je gaat jezelf nog beter leren kennen. Dit geeft energie en je zult nieuwe mogelijkheden ontdekken. Het zal je inzichten en ideeën geven en aanzetten tot actie.

blauw vinkje.fw Je zet stappen om jezelf te laten zien en om naar de wereld uit te spreken waar jij voor staat.

blauw vinkje.fw Samen creëren we een veilige omgeving die je ondersteunt om jouw plek in de gezondheidszorg in te nemen. Samen werken we vanuit de successen die er al zijn.

De sleutel tot succes is voorleven van wat je anderen wilt leren. Je doet dit niet alleen, maar samen.

"Alleen kom je ver, maar samen bereik je meer."