"Moed is een beloning op zich"
Moed

Kado speciaal voor jou!

Beste zorgprofessional,

De kado’s die je hieronder vind, zijn een start om jouw zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. Ik hoop dat ik je mag inspireren om ondernemerschap in jouw zorgprofessionaliteit te integreren en dat jij een bron van inspiratie bent voor de mensen die je helpt met hun gezondheid en geluk en ook voor andere zorgprofessionals. Dat jij fijne collega-zorgprofessionals om je heen hebt die je versterken en jou ook inspireren. En bovenal dat je mag genieten van je werk en er ook genoeg mee mag verdienen.

Wat goed is voor jou, is goed voor de mensen die je helpt en voor je collega’s. Het is goed voor onze gezondheidszorg.

Ik gun jou en de mensen die jij helpt dit van harte en wens je alle goeds.

 

Wil je zorg bieden op jouw manier en verdienen wat je waard bent?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Het helpt je in 5 stappen op weg om jouw zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. Je gaat ervaren dat jouw impact op de mensen die je helpt groter is dan je denkt, en dat je jouw financiële waarde mag vragen. We delen dit, omdat we jou die vrijheid gunnen. Dat je mag genieten van wat je doet, en een bron van inspiratie mag zijn voor de mensen die je helpt met hun gezondheid. Doe er je voordeel mee. 

Ik wil dit gratis e-book

 

 

Wil je concreet stappen zetten om op jouw manier zorg te bieden?

Je eigen pad kiezen als zelfstandige zorgprofessional is spannend. Misschien lijkt het onhaalbaar dat jij jouw zorgprofessie mag uitoefenen vanuit rust en ontspanning. Of misschien heb je met het e-book gewerkt en vraag je je af welke concrete stappen je nu kunt zetten om door te pakken. 

Blijf je verlangen en hopen dat het verandert, of is het tijd voor een keerpunt waarbij jij zelf kiest?

Meld je aan voor Mogelijkheden met Moed. 

Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met Gezondheidscentrum Zorg de Keizer verzorgt. Tijdens de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed' ontmoet je gelijkgestemde zorgprofessionals. Samen gaan we aan de slag met op welke manier jij jouw zorgprofessie zou willen uitvoeren. Iedere keer met een ander thema. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en we nemen waar mogelijk weerstand weg om ook echte stappen te kunnen zetten. 

Hier wil ik bij zijn

 

Gratis inspiratie per mail

Illustratie Free Anke

Gratis inspiratie, tips en verhalen voor jou om ondernemerschap meer in je zorgprofessie te integreren en samenwerking i de gezondheidszorg te stimuleren. De mailing zal je ook stimuleren om stappen te blijven zetten om dichter bij jouw doel te komen. 

Ik wil de nieuwsbrief

 

Oppeppers - om jezelf zichtbaar te maken

In de gezondheidszorg is het nog vrij ongebruikelijk om op de voorgrond te treden. Aan het delen van inspiratie, nieuws of enthousiaste berichten over positieve resultaten bij mensen wordt nog niet veel gedaan. Gezondheidszorg is zeker geen product en we verkopen onze dienst niet. Maar hoe moeten de mensen die jij heel goed zou kunnen helpen jou dan vinden?

Ik gun mensen dat ze jou kunnen vinden en dat jij ze mag helpen. Daarom heb ik mijn eigen ‘oppeppers’ voor jou op een rij gezet en deel ik ze met jou. Ze geven me moed en liften me op wanneer ik het spannend vind en het liever niet doe.

Onder iedere ‘oppepper’ heb ik speciaal voor jou een korte toelichting geschreven. Ik hoop dat dit ook jou verder helpt om jezelf te laten zien.

Ik wil de gratis oppeppers 

 


 

Versterkend?

Lopende projecten waar Zuiver Ondernemen in beweging is en versterking van zorgondernemers zoals jij zoeken. 

Op het gezondheidscentrum Zorg de Keizer te Venray werken zelfstandige zorgprofessionals samen om mensen de keizerlijke zorg te bieden die ze verdienen. 

Holistisch l Samenwerken l Gelijkwaardig l Pragmatisch

Zorg de Keizer is het gezondheidscentrum in Venray waar mensen terecht kunnen voor hun lichamelijke en psychische gezondheid. Hun zorgverlening helpt bij herstel en voorkoming van gezondheidsklachten. Alle zorgprofessionals werken samen onder één dak en gaan uit van het totaalprincipe: jij bent één geheel. Reguliere en complementaire behandelmethoden vullen elkaar aan. Zij geloven dat ze samen meer bereiken dan alleen. Zij helpen zowel mensen particulier als mensen uit het bedrijfsleven.

Wil jij zo werken? Kom Zorg de Keizer versterken. Je brengt als zelfstandige zorgprofessional, jouw specialisme in. Zo kunnen we samen holistische zorg bieden.

Ja, ik wil zo werken

Maak een afspraak met Christel. In een persoonlijk gesprek maken we helder hoe én waarin jij kunt excelleren op Zorg de Keizer. Ook jij hebt de mogelijkheid om met je eigen praktijkruimte te vestigen op Zorg de Keizer.