Mijn verhaal

MIJN VERHAAL
Ist Block Image

Hi, ik ben Christel Hafmans

Ik draag bij aan helende gezondheidszorg.

Ik weet dat wanneer jij als zorgprofessional je eigen pad bewandelt, dat je vanuit eigen kracht kunt samenwerken met collega's in de zorg. Dus zorg goed voor jezelf. Deel je kennis en je levenslessen.
Samen bieden we helende zorg.

"Draag bij aan voorkoming en heling van gezondheidsklachten"

Christel Hafmans (1978) komt uit een ondernemersfamilie en is zelf op haar 25ste gaan ondernemen. Alles wat ze in haar leven heeft geleerd komt nu in haar werk samen.

"In 2012 voelde ik dat het tijd was een andere weg in te slaan. Ik verkocht mijn bedrijf dat aanvoelde als een gouden kooi. Ik had geen plan. Door het krijgen van lichamelijke klachten na de bevalling van mijn tweede zoon en een revalidatietraject van 3 jaar kwam ik uit bij mijn zielsmissie. Ik wil bijdragen aan helende gezondheidszorg. Geen symptoombestrijding. Heling!

Met trots initieer en faciliteer ik ook, samen met mijn vader, holistische zorgprojecten. Daarnaast geeft het me energie om samen met zorgprofessionals mogelijkheden voor helende zorg glashelder te maken.

Als ik leef vanuit mijn WARE ZIJN straal ik dit uit. Hierdoor trek ik collega’s aan die ook vanuit zelfvervulling werken en die willen delen om anderen te inspireren om dit ook te bereiken.

De verkregen kennis door mijn wetenschappelijke opleidingen en mijn eigen ondernemingen inspireren me, maar zijn niet leidend. Niets is zo praktisch als een goede theorie, haal eruit wat voor jou werkt. 
Spiritualiteit voedt me en mijn eigen innerlijke stem wijst me de weg.

Ik geloof dat als je denkt vanuit gezamenlijke win en zuiver kiest, oftewel geen verborgen belangen hebt, dat alles mogelijk is."

"Moed is een beloning op zichzelf"

Benieuwd naar de weg die ik zelf heb aflegt?
Luister mijn podcast "Het pad dat me leidt". 


Mijn verhaal 2

Wil je op de hoogte blijven?

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen